Om KIM

Jeg heter Nina Kim, er 54 år, og jeg driver KIM Cosmetics.
Dvs jeg formulerer, tester og lager produkter, fikser bestillinger, handler inn ingredienser, embalasje, labels. Navngir produktene. Fotograferer produktene. Lager og legger ut poster på sosiale medier. osv osv.
Og jeg ELSKER å ha en så variert jobb, hvor jeg får bruke så mye av mine interesser og kunnskaper. Og å lære noe nytt nesten hver dag.

Tidligere jobbet jeg som webdesigner (pluss logodesign, brosjyrer, plakater ol) og programmerer. Derfor har jeg også laget websiden til denne nettbutikken. Så jeg får fortsatt kose meg med kode og design også. Jeg er så heldig å ha verdens beste skreddersydde jobb.

Kim Cosmetics er mitt lille hjertebarn som så dagens lys i frustrasjonen over det generelle innholdet i sminke og hudpleieprodukter. Og ble startet opp i November 2012.

Produktene blir formulert med fokus på gode naturlige ingredienser som er skånsomme mot huden. Jeg tar ingen snarveier eller bruker fyllstoffer for å få opp volumet og tjene mer per produkt. Produkter blir ikke laget på billigste måte, men med fokus på kvalitet og egenskaper.

Jeg føler meg som David mot Goliat, men jeg tror på at naturlige ingredienser betyr naturlige ingredienser. Og ikke bare i halvparten av produktet, men hele.

Mål
Det overordnede målet til KIM Cosmetic er å lage kvalitets produkter med skånsomme ingredienser som alle kan tåle. Ingrediensene er nøye plukket ut etter egenskaper og kvaliteter, med tanke på produktresultatet.

Godt utvalg er et annet mål, med flere farger og produkter. Slik at alle uansett hudtone kan finne farger som passer, eller hudpleie til alle hudtyper.

God og rask service er også viktig. Og jeg vil strekke meg langt for at du skal bli fornøyd.

Dyretesting
KIM Cosmetic tar sterkt avstand fra dyretesting, og INGEN av produktene er testet på dyr.
Produktene er forøvrig testet av meg og et knippe tobente vakre damer.

#KIM
KAN JEG HJELPE DEG?