Blogg

5 tips mot hovne øyne [0 kommentarer]   17.Jan 2021

5 TIPS MOT HOVNE ØYNE

Her er 5 tips for å dempe hovne øyne med ting du kanskje allerede har.

1. AGURK SKIVER
Et av de mest effektive triksene for poser under øyene er agurk skiver.
Agurk hjelper mot hevelse, rødhet og irritasjon. De har også en kjølende effekt som bidrar til å minske utvidede blodårer, og..

Les mer her....

En bedre opplevelse av nettbutikken [1350 kommentarer]   11.Dec 2020

Jeg har så lyst til å gjøre nettbutikken optimal. Med bedre innhold, og en bedre kjøpsopplevelse. Så nå sitter jeg her og koder og går igjennom hver krik og krok av butikken. Det er lenge siden jeg har kodet, så jeg må innrømme at jeg gruet meg litt til å ta fatt.

I noen år var jeg jo syk. Og jeg kan love at når kroppen sliter, så ..

Les mer her....

Relansering av KIM Cosmetic November 2020 [0 kommentarer]   19.Nov 2020

Jeg er så utrolig glad for å kunne si at KIM Cosmetic er relansert. I en lang periode nå har det vært veldig stille fra min side her og på sosiale medier.
Nettbutikken her har jo vært åpen, og jeg har tatt imot bestillinger. Men så mye utover DET har jeg ikke hatt ressurser til.
Grunnen til det er at jeg lenge var syk, men nå er jeg ..

Les mer her....

Kind of amok.. smykker og sånn [13 kommentarer]   31.May 2015

Det hele begynte som en liten pause i administrering og produsering for KIM Cosmetics. Godt å bare ta en liten pause, tømme hodet, se på fine bilder, og velge ut skattene. Jaja, jeg hadde jo tenkt å kutte ut smykkesalget egentlig, for å konsentrere 100% på produktene, men må man ha pause, så må man ha pause.

Men oj, så mye fint da!..

Les mer her....

Nå er enda flere produkter tilgjengelig som sample [2839 kommentarer]   16.Apr 2015Noe jeg alltid jobber med, er at du som kunde skal få en god opplevelse når du handler produkter fra KIM Cosmetic. Det er jo ikke så lett å handle sminke på nett hvis man ikke kjenner produktet eller fargen fra før, og da kan det være greit å få kjøpt en liten sample av..

Les mer her....
KAN JEG HJELPE DEG?